Kanalisering fra Moder Maria

Mother Mary

Kære alle sammen!

Det er mig en glæde at komme igennem til denne kanalisering for september måned 2021.

Jeg har ønsket at komme igennem med mit budskab i denne svære tid for jorden Gaia og alle levende væsner på jorden. Mit ærkeengle navn er Moder Maria også kaldes jomfru Maria, som er verdensmoderen, jeg er de fortabte børns beskytter og alle børns moder. Jeg er moder for alle, som har brug for en moder, jeg trøster og fremmer moderkærligheden. Jeg er i stand til at rumme meget store mængder af sorg. Jeg healer hjertet og dets sorger, og ingen sorg er for stor for mig.

Jeg er lysets engel og moder til alle af jordens mennesker. Når jeres fysiske moder ikke formår at træde til, er jeg den blide og nænsomme moder som trøster. Mange mødre der er magtesløse og ikke formår nok at hjælpe, eller bliver forhindret eller ikke magter at være rummelige nok, da træder jeg til og trøster. Dog ikke kun barnet, men også moderen. Jeg opfatter alle som mine børn uanset trosretninger, race eller indstilling. Jeg viser vej, der hvor alt lys synes slukket og alt synes håbløs og uden mening.

Læs tidligere og resten af septembers kanalisering ved at abonnere på Debbies kanaliseringer.

Ny abonnent? Få første måned til 1,25kr. – Tryk på Tilmeld Nyt Abonnement for at læse mere.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.