Kanalisering fra Miriam Maria Magdalena

Maria Magdalene

Kære alle sammen!

Mit navn var engang Miriam Maria Magdalena og i dag er jeg kendt som den kvindelig Mester Lady Miriam på 1.stråle. Jeg står for 1. Stråles viljekraft og nedbrydning af gamle former og jeg repræsenterer spejlet og dragen. Jeg er tærsklens vogter som sørger for, at den åndelige udvikling ikke går hurtigere, end mennesket har arbejdet sig frem til. Det sker ved at jeg sørger for, at åbningen ind til menneskets højere bevidsthedsplaner foregår i et tempo, som passer til udviklingen for den enkelte. Det er en beskyttelse for at sjælen kan følge med i at bearbejde de traumer, mønstre og mindre gode sider, hvor mørket forsøger at have indflydelse.

Læs tidligere og resten af septembers kanalisering ved at abonnere på Debbies kanaliseringer.

Ny abonnent? – Tryk på Tilmeld Nyt Abonnement for at læse mere.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.