Foredrag kanaliseret med Sct. Germain og Lady Portia

Master st. Germain

Sct. Germain vil som civilisationens Mester tale om Mennesket nuværende spirituelle opvågning- den nye tids energier og hvorledes vi bedst kan klare de store udfordringer ud fra den indvielse man går igennem og de energistigninger der sker, hvad de gør ved os og hvorledes vi kan arbejde med dem.

Sct. Germain vil tale om hvad den enkelte skal tage ansvar for, men også hvad de enkelte transformere for sit land og globalt for jorden Gaia og vores stjernesystem omkring jorden og samarbejdet med de energier vi modtager fra Universet.

I det Sct. Germain er ved at overtage Maha Chohans embede som civilisationens mester og dermed står for Helligånden er det ham meget på sinde at varetage beskyttelsen af jordens levende væsner, naturen og hele jordens økosystem.

Sct. Germains tvillingeflamme Lady Portia som er Mester for den violette Flamme og de alkymiske/transformationer vi på jorden går igennem vil hun redegøre vigtige oplysninger, som vi har brug for at klare i denne tid. Især med vores fysiske legeme og de udfordringer vi får ved at vi i vores sensitivitet ikke nødvendigvis kan tåle ikke organiske naturlige mediciner eller fødemidler, forurening, støj og strålepåvirkninger med videre.

Både Sct. Germain og Lady Portia vil komme ind på så mange aktuelle og relevante informationer som muligt.

Under den kanaliserede sang til afslutning vil Hildegard von Bingen synge.

Der vil være kaffe/te/småkager til sidst.


Med kærlig hilsen

Debbie S. Christensen

Praktisk Info:

Tid: Torsdag den 4/11/2021. Kl.19.00-21.00

Sted: Det Færøske Hus, Vesterbrogade 17A, stuen. 1620 København V.

Tilmelding: senest den 2.11.2021 til Debbie S. Christensen pr. sms 21954839 eller mail debbie@debbiechristensen.dk

Pris: 150,00 kr.
(Der vil kunne betales med kontanter, Dankort og Mobilepay 14780)