Kanalisering fra Mesteren Lady Nada, Januar 2022

Lady Nada

Kære alle sammen!

Først vil jeg ønske jer et Helsebringende og Godt Nytår.

Da dette år 2022 er under mit ansvar som 6.stråle vil jeg først skrive om, hvad mit embede dækker over og derefter hvad dette år vil bringe.

Jeg var selv en 3.stråle Mester, men overtog 6.stråle efter Jesus for længere tid siden, som kvindelig Mester arbejder jeg meget på at få mennesker bevidste om deres åndsbevidsthed og enhed med den kærlighedsenergi, som er den skabende kraft i hele Universet. Dette at lære mennesket om vigtigheden af kærligheden og dette at udvise kærlighed og forståelse for alle levende væsner. Dette at forbinde sig til kærligheden som flyder igennem en selv og som I altid har været en del af.

Denne tid har jeg sammen med Mestrene og Ærkeenglene, Devariget, Det Karmiske Råd og Galakse-rådet, arbejdet på i planlægning siden jeg var ypperste præstinde fra kærlighedstemplet på Atlantis, hvor jeg arbejdede med healing og helbredelse, hvilke jeg også har gjort i mange af mine inkarnationer. Igennem tiderne har jeg opøvet en dyb psykologisk indsigt, hvor jeg nu inspirer i forhold til mennesker med forskellige diagnoser, og dels på det spirituelle plan, hvor jeg guider mennesker i at arbejde sig ud over begær, magt og egoisme til at løfte sig til hjertes kærlighed og forening med sjæl og ånd.

Vi er i en tid hvor der er store krav til menneskeheden og til jordens levende væsner. En tid som er meget udfordrende, krævende, forvirrende og til tider med meget tunge og stressende energier.

Læs resten af Januar kanaliseringen ved at abonnere på Debbies kanaliseringer. (Du får også adgang til tidligere kanaliseringer som abonnent).

Tryk på Tilmeld Nyt Abonnement for at læse mere eller “Log på mit abonnement” hvis du allerede er abonnent på Debbies Kanaliseringer.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.