Kanalisering fra Jesus også kaldet Sananda

Jesus also called Sananda

Kære alle sammen!

Mit navn er Jesus Kristus også kaldet Sananda. Jeg kommer igennem med Julens kærligheds Budskab men også om hvad der sker i december månederne og ind i januar 2022.

Vi er i en tid hvor der er store krav til menneskeheden og til jordens levende væsner. En tid som er meget udfordrende, krævende, forvirrende og til tider med meget tunge og stressende energier.

I vil her i december modtage mange kærlighedsenergier og englene vil komme meget tæt ind til jer hver især, blandt andet fordi at når lysets kærlighedsenergier er høje, fremkommer også de negative strømninger og udfordrer jer.

Julen er ikke kun en glædens og lysets Jul; det er også en tid med sorger, ensomhed og svære vilkår for mange.

Den 4.12.21 var der en meget kraftig solformørkelse, som påvirkede dit gennembrud af lys, din kærlighed, din kraft, ønsket om at ville kæmpe for lyset og dine mål. En afslutning på det du ikke kan bruge mere og en ny begyndelse – din livskraft og glæde ønsker at komme ud, så på trods af udfordrende energier, er din viljestyrke og stålfasthed styrket. Du får et dybt ønske og en styrke til at nå dit nye formål, din livsformål. Din sjæls længsel efter lyset, kærligheden og håbet om en ny begyndelse. Der vil komme målsætning inde fra dig selv at du ønsker at nyde livet, være i kontakt med naturen, passe på din krop, give dig selv omsorg og kærlighed. I vil kunne mærke en større hjerteåbning – og når vi udvider dit hjertechakra, vil du kunne få ondt og få jag i hjertet eller hvor der er ulig hjerterytme og pulsende energier i kroppen.

Den 12.12.21 er der en kraftig energi portal, som er en åbning, gennem hvilken intense bølger af energier overføres til den planetariske bevidsthed for at hjælpe jer med at vågne op. For at drage fordel af denne opgraderede energi, kan det anbefales at begynde at arbejde med denne vibrations frekvens på forhånd og forberede hjertet til denne åbning.

Læs resten af December kanalisering ved at abonnere på Debbies kanaliseringer. (Du får også adgang til tidligere kanaliseringer som abonnent).

Tryk på Tilmeld Nyt Abonnement for at læse mere eller “Log på mit abonnement” hvis du allerede er abonnent på Debbies Kanaliseringer.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.