Kanalisering af Jorden Gaia – februar 2022

Moder Jord Gaia

Det er mit store håb og ønske for jer, at bringe jer den visdom, viljestyrke og kærlighed i denne tid, som bringer mange store udfordringer ikke mindst i den kosmiske forvandling som alle går igennem selv jeg som jeres Moder Jord.

Da jeg som Gaia er den kraft, som al eksistens på jorden gør at de lever, ånder og får alt til at gro, vokse og bringer liv til alt levende. Det er den livskraftsenergi som gennemstrømmer jer som er min universelle kærlighed og former jer til den I er og videre udvikler jer til i hele jeres

Livsproces både i dette liv og i fremtiden indtil I går videre til højere bevidstheder i kosmos.

I det jeg er en kæmpe organisme – en levende enhed, som bærer alt liv og når I går tilbage til min skabelse af denne organisme jeres jordklode har der sket en rivende udvikling og bevidstheds udvidelse og hvor der er sket store forandringer igennem milliarder af år. Levende væsner som uddør og nye skabelser som kommer til i en evig forvandlingsproces. I skal tænke på at I jeres tidsregning, blev jeg som jordklode skabt for 4.5 milliarder år siden og der er mange milliarder år frem i min eksistens som jordkloden Gaia.

Læs resten af Januar kanaliseringen ved at abonnere på Debbies kanaliseringer. (Du får også adgang til tidligere kanaliseringer som abonnent).

Tryk på Tilmeld Nyt Abonnement for at læse mere eller “Log på mit abonnement” hvis du allerede er abonnent på Debbies Kanaliseringer.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.