Kanalisering af Moder Maria og Ærkeengel Gabriel – April 2022

ærkeenglen gabriel

Det er mig en glæde at komme igennem til denne kanalisering for april 2022 Da jeg står for vinteren, fra juletid til foråret sætter ind, er jeg den der bringer næring til mennesket og alle levende væsner på jorden Gaia. Denne næring er den ultimative kærligheds strøm af kærlighed og det skabende princip, hvor naturen titter frem med nye skud og hvor mennesket får styrke, gå på mod og inspiration til den skabende kreative del, de lige er deres unikke kvaliteter. I det min natur er mild og kærlighedsfuld og i snehvid klædning, som har islæt af min tvillingeflamme ærkeengel Moder Maries dueblå farve, vil i opleve at måde Marie og jeg arbejder tæt sammen blandt andet da jeg er den der igangsætter befrugtningen til det kommende barn eller hvilke som helst skabelse på jorden og Marie i fællesskab omslutter den gravide og skaber de bedste betingelser for den gravide og vi er med ved selve fødslen og videre frem.

Ligeså er vi der når din tid er inde og du skal herfra vil vi forberede dig og hjælper dig i opstandelsens lys at komme op til dit åndelige rige i lysets åndelige verden, som er en ikke fysisk verden men et fuldstændig parallel til jeres fysiske plan. Ligesom Moder Maria absorberer menneskets sorger, da skaber jeg renhed i jeres legemer og fremmer opstandelseslyset. Hvad går opstandelseslyset ud på? Opstandelses lys er en proces igennem hele dit liv, hvor du går igennem mange energiportaler og opstigninger til højere energiniveauer og lige disse er ekstra kraftige i år og op til Påske og efterfølgende.

Læs resten af April kanaliseringen ved at abonnere på Debbies kanaliseringer.

(Du får også adgang til tidligere kanaliseringer som abonnent).

Tryk på Tilmeld Nyt Abonnement for at læse mere eller “Log på mit abonnement” hvis du allerede er abonnent på Debbies Kanaliseringer.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.