Kanalisering med Ærkeengel Raphael

Kære alle sammen!

Mit navn er ærkeengel Raphael og jeg kommer igennem med denne måneds skriftlige kanalisering.

Jeg står for helbredelse, barmhjertighed, kreativitet, intellekt, videnskab, viden, teknologi, musik, kunst og litteratur. Fra Påsken og frem til sommeren virker jeg som den store helbreder iblandt ærke-englene arbejder jeg med især healing, og giver inspiration til nye åndelige terapier og urtemedicin. Jeg står i øst (forår) og styrer luftelementet, er med til at forvandle luftens kræfter til kosmiske helsekræfter, onsdagen og for Merkur.

Da jeg arbejder med den nye tids teknologi, som blandt andet er mobile netværk og computerteknologi, er jeg i gang med at få udviklet en teknologi som ikke forstyrrer naturen og dets væsner og menneskets især nervesystem og den kraftige påvirkning der er for manges hjerne og auraen. Derfor har mestrene, ærkeenglene og de kosmiske hjælpere med til at få hævet jer igennem energiportalerne og dimensioner. Da det gør I bedre kan klare de stærke strømninger fra internet og mobile netværk, men også fra sol-eksplosioner, solstorme, gammastråler og forurening blandt andet fra sprøjtemidler, atomudslip og gasarter med videre.

Læs resten af Maj kanaliseringen ved at abonnere på Debbies kanaliseringer.

(Du får også adgang til tidligere kanaliseringer som abonnent).

Tryk på Tilmeld Nyt Abonnement for at læse mere eller “Log på mit abonnement” hvis du allerede er abonnent på Debbies Kanaliseringer.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.