Kanalisering af Siddhartha Gautama Buddha – Marts 2022

Siddhartha Gautama Buddha

Da jeg bad min kanal om at jeg gerne ville igennem til jer i denne skriftlige kanalisering er der flere årsager. Desværre er vi i en meget epokegørende periode i jordens udvikling og alle jordens levende væsner. Både indenfor Buddhismen og mange religiøse/spirituelle retninger, videnskabelige og samfunds- og politiske retninger, medicinske- og sundhedsvæsenet, kultur- og kunstneriske-, design- og teknik, landbrug- og miljø, ligestilling, krigs- og frihedsberøvelse og mange flere forskellige vigtige retninger er der en meget stærk konflikt. En konflikt hvor der mangler en dybere indlevelse i hver enkelt situation og forståelse af ethvert liv uanset status, rang, hudfarve og køn som menneske, men også et hvilken som helst levende væsen fra mineral-, plante- og dyreriget.

Alle disse riger er levende væsner som har følelser, tanker og en enten gruppebevidsthed eller en individuel bevidsthed.

Om du tager en krystal og lader et menneske med en sygdom eller voldsomt begær tager denne krystal inde i vedkommendes hænder så krystalstenen bliver lukket inde da vil faktisk krystalstenen lyde som en klapperslange og der er tilfælde hvor en krystalkugle gik igennem et lukket vindue og ville redde krystalstenen og hvor et menneske tilstede opfangede det og fik reddet krystalstenen. Der er tilfælde hvor planter forsøger at redde hinanden ved at sende så mange signaler ud så mennesker omkring opfanger det. For eksempel om der er planter som mangler vand, hjælper de hinanden. Der er situationer hvor træer igennem svampespore udsender væske til nær stående træer eller vækster. Der er fugle og dyr som hjælper hinanden og udviser omsorg og kærlighed.

Læs resten af Januar kanaliseringen ved at abonnere på Debbies kanaliseringer.

(Du får også adgang til tidligere kanaliseringer som abonnent).

Tryk på Tilmeld Nyt Abonnement for at læse mere eller “Log på mit abonnement” hvis du allerede er abonnent på Debbies Kanaliseringer.

Tidligere foredrag kan købes som lydfil (Mp3), her på siden under menuen foredrag.