Kanalisering af Shekinah

Gaia

Kære alle sammen!

Da det er en meget krævende tid og med store omvæltninger for jer og alle på jorden Gaia, derfor vil jeg gerne igennem med denne kanalisering.

Jeg er vogteren af den hellige gral, den feminine urkraft og er den feminine del af Gud.

Al skabelse udgår fra den feminine kraft. Den er kilden til alt liv på det fysiske plan for at livet kan manifestere sig skal de feminine og maskuline kræfter forenes. Den feminine kraft har en tiltrækkende og magnetisk virkning og dens skønhed er svær at modstå. Dette har at gøre med, at moderhavet skal tiltrække sig befrugtning, for at liv kan opstå. Det er hos moderhavet, at mysteriet sker. Det er der, hvor de kreative kræfter skaber liv, helt uden at den menneskelige bevidsthed er vågen inde i det. Bevidstheden ved for det meste ikke af de kræfter, som ligger bag ved begæret og forplantningslysten.

Skabelseskraften findes i alle mennesker, men er for de fleste usynlig eller ubevidst. I denne tid er det min store drivkraft at fremme den feminine, kreative kraft i mennesket på alle niveauer af liv, så den kommer mere til udtryk på jorden. I lang tid af menneskets udvikling har den maskuline kraft, med de potentialer for at overleve og opretholde liv gennem mental og fysisk styrke, domineret mennesket. Tiden er nu kommet til at fremme de feminine kræfter som skal træde mere frem, fordi de indeholder potentialer for mere næstekærlighed og blidhed i mennesket.

Jeg samarbejder med mange mestre og engle om i højere grad at lade den feminine kraft i mennesket formgive de kreative kræfter især indenfor sundheds- og uddannelsessystemet, det sociale og samfund, politik, kunstnerisk og medieverden, videnskab og ikke mindst globale processer især klima-, natur- og bedre vilkår for alle væsner på jorden.

Skandinavien skal især vise vejen med de feminine kræfter og blødgøre menneskets begær og magtfaktorer, desværre ser vi nu, hvorledes mange bliver presset til det yderste i deres arbejde, familieliv og i relationer.

Derfor vil der være mange som må ændre deres liv og finde en ny retning i deres liv. Alt synes for mange håbløs, uoverskueligt, angstprovokerende, Hvad skal jeg, hvad nytter det noget, hvad er mit dybeste formål, hvilken ændringer og vej skal jeg og kan jeg overhovedet få energi og styrke til at gøre disse nye tiltag, men om jeg ikke gør det så klarer jeg ikke stresset, angsten og presset under alle omstændigheder….

Læs resten af kanaliseringen ved at tilmelde dig Debbies Kanaliseringer her:    https://debbie.dpdcart.com/subscriber/signup

Tidligere foredrag af Shekinah:

0,Debbies Foredrag – August 2017 – Budskaber Fra Shekinah