Kanalisering af Ærkeengel Uriel

Ærkeenglen Uriel

Kære Alle sammen!

Da jeg står for sommeren og former min skikkelse af Solens guld, flydende lys kommer jeg igennem da jeg ligeledes står for at forvandle jeres blokeringer og trauma. Fører jer igennem disse vanskelige tider med store indre og ydre forvandlinger og transformationer.

Da jeg har en ekstremt kraftfuld, højtvibrerende energi og et højt arbejdstempo, kan i godt opleve mine energier lige i øjeblikket som stærkt udfordrende.

Jeg er den rensende violette flamme og kilden til transformation på alle planer. Jeg udrenser meget koncentreret især i denne tid; gamle psykiske og følelsesmæssige blokeringer og energier, der ikke længere gør gavn, med flammen og ildens kraft.

Mit højeste formål er at rense mennesker for disse mindre gode facetter og befri dem fra fastlåste energier, så de kan løfte sig mod højere erkendelser, højere bevidsthed, højere energi tilstande og forbindelse til deres højere kosmiske bevidsthed.

Jeg hjælper dig til at finde eller højne din potentialer, og gør, det der skal til for at bringe dyb renselse i dit legeme og system, således at de indre blokeringer der forhindrer dig i at udføre det du skal på jorden, bliver fjernet.

Læs resten af kanaliseringen ved at tilmelde dig Debbies Kanaliseringer her:    https://debbie.dpdcart.com/subscriber/signup