Kanalisering af Koothumi

Mesteren Mahatma Koothumi

Kære Alle sammen!

Da jeg står for kærlighedens visdom og med Jesus står for Kristus embede, som også er den kosmiske kærlighedsenergi, som alt levende i universet er i et med, er det mit ønske at give jer nogle vigtige oplysninger for denne tid i jorden Gaia og al eksistens i hendes univers.

Da jeg var Frans Assisi var det kærligheden og enheden med hjertes lotus, det indre kristusbarn, som skulle vækkes og mennesket skulle tilbage til sin indre spirituelle forbindelse med sit indre hjerte, følelser og indre hørelse.

Den store hjerteåbning jeg selv oplevede igennem denne inkarnation og hvor jeg så illusionerne og hvorledes mayasløret fik os mennesker ind i magtsyge, begær, selvtægt og ikke mindst troede vi skulle forsage alt jordisk og kun søge det spirituelle. Det tog noget tid før jeg oplevede, jeg selv søgte denne illusion og ikke forstod, at det var de indre værdier der var vigtige og at kærligheden til en selv og ens legeme ligger grundstammen til at du kan give ud kærlighed og visdom til alt levende. Jeg havde nemt ved at give kærlighed til naturens væsner, men på grund af min selvtægt og mindreværd så jeg spejlet af mig selv hos andre mennesker. Det jeg ikke kunne lide ved mig selv, afspejlede de..

Læs resten af kanaliseringen ved at tilmelde dig Debbies Kanaliseringer her:    https://debbie.dpdcart.com/subscriber/signup