Kanalisering fra Ærkeengel Faith

Kære alle sammen

Det er med trøst og styrke jeg sender denne kanalisering til jer.

Jeg er ærkeengel Faith på 1. stråle Guds Vilje og styrke.

Jeg er tvillingeflamme til ærkeengel Michael.

Jeg arbejder for retfærdighed og ligestilling, giver tro på ens indre intuition og bevidsthed. Dette at bevare sin tro på sine evner og kvaliteter. Jeg gør det igennem blidhed og en omsorgsfuld måde. Især i denne kaotiske periode, hvor der er nærmest ragnarok mange steder globalt.

Der er meget splittelse iblandt mennesker, både i familier, relationer, arbejdsmæssige barske vilkår og i det offentlige. Der savnes for mange mere ømhed, omsorg og empati, mange må sige fra og skærme sig og flere har kun få relationer som behandler dem godt og de til dem og hvor der er tillid, støtte og forståelse, således at de føler de er elsket.

Derfor arbejder jeg meget med at bygge selvtillid op gennem kærlighed, støtte og omsorg.

Læs resten af kanaliseringen ved at tilmelde dig Debbies Kanaliseringer her:    https://debbie.dpdcart.com/subscriber/signup