Kanalisering fra Jesus December 2022

Jesus also called Sananda

Rigtig glædelig december og JUL

I dette år har der været mange forandringer og indre processer, mange overvejelser og vurderinger om jeres liv og den hverdag i lever under.

Der er løbende igennem hver energiportaler blevet fjernet rigtig mange gamle mønstre og hvor jeres krop er løftet op i højere frekvenser. Ligeledes ved fuldmåner og solar eklipse i november der var dagene op til den 11.11.

Solar Eklipsen er en gave fra Kosmos og vil altid hjælpe jer til at være der hvor I har brug for at for at udvikle jer optimal.

Dog denne Solar Eklipse energi og 11.11 har været ekstra kraftig og den gør at din krop får behov for mere dybere søvn for at modtage og inkorporere alle disse nye DNA lys koder.

De centrer/chakraer der især bliver påvirket, er solar plexus og dermed fordøjelsen.

Brystkassen og dermed hjertet, bronkier, hals og lunger.

Det tredje øje, det kosmiske øje, kronchakraet og dermed øjne, ører, nakke baghovedet og hovedet i helhed.

Derfor har I som sagt meget behov for ekstra hvile og søvn.

Det er vigtigt at drikke masser af vand

Spise varieret men ikke for meget ad gangen. Spis dig ikke for mæt, da det er nemmere for kroppen at klare de energier i modtager.

Gå gerne nogle små ture, tage det mere roligt – stress ned, så meget du kan.

Få kontakt til naturen. Selv om du lever i byen er I skabt til at smelte sammen med naturen. I har brug for regelmæssigt at vende tilbage til den for at oplade jeres sjæls batterier.

Læs resten af kanaliseringen ved at tilmelde dig Debbies Kanaliseringer her:    https://debbie.dpdcart.com/subscriber/signup