Kanalisering fra Jesus December 2022

Jesus also called Sananda

Kære Alle sammen, Rigtig glædelig december og JUL I dette år har der været mange forandringer og indre processer, mange overvejelser og vurderinger om jeres liv og den hverdag i lever under. Der er løbende igennem hver energiportaler blevet fjernet rigtig mange gamle mønstre og hvor jeres krop er løftet op i højere frekvenser. Ligeledes ved fuldmåner og solar eklipse i november der var dagene op til den 11.11. Solar Eklipsen er en gave fra Kosmos og vil altid hjælpe jer til at være der hvor I har brug for at for at udvikle jer optimal. Dog denne Solar Eklipse energi og 11.11 har været ekstra kraftig og den gør at din krop får behov for mere dybere søvn for at modtage og inkorporere alle disse nye DNA lys koder. De centrer/chakraer der især bliver påvirket, er solar plexus og dermed fordøjelsen. Brystkassen og dermed hjertet, bronkier, hals og lunger. Det tredje øje, det kosmiske øje, kronchakraet og dermed øjne, Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer