Kanaliseringen for februar 2023 fra Mesteren Lady Rowena

Lady Rowena

Kære alle sammen! Det er mig en glæde at komme igennem denne kanalisering. Mit Mester navn er Lady Rowena og jeg arbejder ud fra 3.stråle der står for aktiv intelligens, fuldstændig forståelse gennem forening med Guds tanke sind, genialitet i alle områder, skabende aktivitet, filosofi, diplomati, organisation, strategi, økonomi, dommer og retsvæsenet, astrologi, erhverv og forretning, læge (traditionel og naturmedicin), psykologi, musiker, forfatter, digter og meget mere.  I sin tid blev jeg under denne 3.stråle trænet af Irlands store helgen Saint Patrick, der er direkte overstrålet Af Herren Maitreya – Maitreya kendes i kristendommen som Kristus, i Islam som den skjulte Imam, i hinduismen som Krishna og i buddhismen som Maitreya Buddha.   Jeg arbejder i samarbejde med Paul Venetianeren og Maha Chohan for at få naturkræfterne til at samvirke med den nye tids impulser.   Maha Chohan står for opbyggelsen af menneskehedens civilisation under 3. – 7. stråle. Sct. Germain har overtaget dette embede.  Jeg inspirerer især mange musiker, digtere og Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer