Kanalisering fra Maitreya Buddha for marts 2023

Maitreya Buddha

Kære alle sammen! 

Da Buddha repræsenterer moderenergien og den feminine energi og Maitreya repræsenterer faderenergien og den maskuline energi og i løbet af de næste 500 år vil der ske en gradvis større sammensmeltning af disse to energier, som vil munde ud i en fysisk inkarnation, hvor jeg inkarnerer.

Her i denne kanalisering har vi valgt at komme igennem om forberedelserne i denne tid bl.a. i form af behovet for stille stunder, at være mindre social og samvær med naturen og de helt nære relationer.

Meditative stunder med træning i at højne din indre kontakt til din åndsbevidsthed og styrke din intuitive evner og given over til Gud – din højere Kosmiske Kristusbevidsthed.

Store tiltag i Østens energifelt

Der er store tiltag hvor Østens energifelt og visdom integreres mere og mere i Vestens kultur og spiritualitet, hvor gamle skel mellem religioner og kulturer på nogle planer brydes ned, så nye strukturer kan forplante sig i menneskene. 

Gautama Buddha den 4. Buddha i en række på 10 Buddhaer i jordens Gaia foreløbige udvikling. Det vil sige at som Maitreya Buddha er jeg den 5. Buddha i rækken.

Gautama Buddha har netop for nogle få år siden overtaget embedet som Jordens Gud, også kaldet Jordens indre Konge, efter Sanat Kumara, som nu er blevet Solens Gud, også kaldet ånden af solen eller Sol logien.

De egenskaber som Gautama Buddha har, vil naturligt integreres i den nye Maitreya Buddhas energi felt ligesom Buddha i embedet som jordens Gud vil bringe mere af sine kvaliteter såsom at være meget lattermild, let og lysende, indre visdom, tålmodighed, uden begær og Nirvana Samadhi tilstand.

Det betyder at flere og flere gamle sjæle på jorden vil give mere og mere slip på begæret og ønske om magt og give over til Guds kærlige ledelse uden de normale bekymringer, angst og frygt som råder når man føler selvviljen i stedet for Guds barmhjertelige Guds vilje Ske.

Læs resten af kanaliseringen ved at tilmelde dig Debbies Kanaliseringer her:    https://debbie.dpdcart.com/subscriber/signup

P.S. Der kommer flere ikke fysiske foredrag i år eller videre frem, men stadig de skriftlige kanaliseringer.