Kanalisering fra Ærkeengel Gabriel for maj måned 2023

ærkeenglen gabriel

Kære Alle sammen!

I denne tid er det vigtig at prioritere jeres gøremål, da energierne er meget krævende både med soleksplosioner, global opvarmning, uro og stress, globalt og med astrologiske påvirkninger.

Det er vigtige tider hvor I gør mange erkendelser, erfaringer og kunnen om jeres fortid både i dette liv og tidligere liv. Dette at erkende og forstå den røde tråd, hvad og hvorfor I har skulle igennem for at nå til der, hvor I er nu. I ser bedre hvor I er nået til og hvor meget I har sluppet af begær, magt, egenvilje og manglende indlevelse eller forståelser af karmaloven, hvorledes årsagerne til karma skaber en virkning på alle planer. Ligeledes hvor I selv kan se hvad der mangler i skal lære.

Visse traumer og svære hændelser kan tage flere liv at kommer over og hvor I stadig vil kunne reagere på andres adfærd og væremåde, hvor I trækker jer og må erkende at I står et helt andet sted.

Det med at have prestige, have unødige økonomiske værdier, som kun kan i mange tilfælde føre til yderligere stress fordi I skal levere varen, leve op til at være noget, at have en position af magt og indflydelse, hvor I nemmere bliver udsat om I ikke handler klogt og fornuftig med respekt for andre levende væsner og deres rettigheder, dette at føle sig berettiget til at manipulere og omforme eller begå sandheden ud fra egen vinding og uden at forstå den nye tids epoke er startet.

Læs resten af kanaliseringen ved at tilmelde dig Debbies Foredrag:

Subscribe Now!