Kanalisering fra Ærkeengel Uriel og Sandalfon for juni 2023

Ærkeenglen Uriel

Kære alle sammen! I denne sommer er der mange potentialer for jeres videre udvikling og I er på nuværende tidspunkt igennem flere åndelige prøver I skal klare igennem for bedre at kunne klare de kosmiske energier som bliver sendt til Jorden Gaia. Det er opstigningsenergier som startede op til Kr. Himmelfart og på selve dagen. De vil køre videre frem over denne sommer indtil den 8.8.23 Løvens Portal, hvor I skal igennem et nåleøje for at består jeres initiation. Den kosmiske prøve menneskeheden lige nu går igennem er, at de bliver testet for om de vil ligge under for den gamle tidsaldres form for materialisme, såsom magt, position og selviskhed i stedet for sammenhold, fællesskab og enhed med altet. Det vil sige ikke at ville føre magt og styring af andre på bekostning af egen selvvilje og at andre skal være ens undersåtter uden at de bliver taget med i deres medbestemmelse og for alles bedste. Den kosmiske prøve er Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer