Kanalisering fra Mesteren Serabis Bay for juli 2023

Serabis Bay

Kære Alle sammen! Da jeg arbejder som den førende Mester på 4. stråle, som står for udrensningen med den violette flamme harmoni igennem konflikt og fuldkommengørelse af menneskehedens udvikling lige nu, er det mig en glæde at komme igennem med gode råd i denne svære udviklingsproces og kraftige energiændringer der udfordrer hvert enkelte menneske og alle levende væsner på jorden. Igennem tiderne har jeg især hjulpet alle de mennesker som udspringer fra Devariget, men hjælper endnu mere også alle de mennesker og levende væsner som bliver mere og mere ekstraordinært sensitive og udvikler stærkere klar følelse og klar hørelse. Siden 2012 er der intensiveret energiportaler hver måned og stigninger af dimensionerne. Plus at skillelinjen imellem Deva- og menneskelinjen er ophævet således at de mennesker som er klar til det kan opleve og have kontakt med devariget og ligeså den æteriske del af dyreriget som gør at disse riger kontakter mennesker og især beder om hjælp og har tillid til dem Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer