Kanalisering fra Maha Chohan for august 2023

Mester Maha Chohan

Kære Alle sammen! Mit navn Maha Chohan og som Mester er jeg Helligånden og jeg repræsenterer Guddommens 3. afdeling på jorden Gaia. Helligåndsflammen trøster, og giver liv og vitalitet på det ydre plan. Jeg står ligeledes for opbyggelsen af menneskehedens civilisation under 3. – 7.stråle. Mesteren Sct. Germain er ved at overtage mit embede som civilisationens Mester og jeg vil være med de næste 200 år og indtil det skyndes at lysets kærlighedsprincip er trængt nok igennem. Sct. Germain også kaldet Mesteren R. er nu Kristusindviet og betragtes som den nye tids Herre.Jeg Maha Chohan vil hjælpe ham med at løfte hele menneskehedens civilisation gennem den meget vanskelige omstilling af politik, uddannelse, det økonomiske system, videnskab og kunst. Mit symbol er et stort øje, der ser alt, rummer alt og våger over alt. Dette symbol vil jeg senere med tiden overdrage helt til Sct. Germain. Som civilisationens herre fungerer vi begge under 3.stråle, som er strålen for aktiv intelligens. Vi Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer