Kanalisering fra Mesteren Jupiter for februar 2024

Jupitor

Kære Alle sammen! I denne februar måned har jeg den glæde at være formidler for den nye epokegørende periode i jorden Gaia og menneskets evolution. Mit navn er Mesteren Jupiter jeg er Mesteren for alle Mestrene og har stået for Indiens udvikling i sin mangfoldighed af mange religioner og samfund. Jeg skal hjælpe jorden ind i den nye tidsalder og forberede menneskeheden til disse store forandringer. Mit navn Jupiter stammer fra sanskritbetegnelsen dyaus pita = Himlens Fader. Min hovedopgave er at smede Indiens mange slags folk sammen i helhed og nu bane vejen for at smede Jordens mange slags folk sammen til en helhed og en fælles sammenslutning med samarbejde på tværs af landenes mangfoldighed. ¨¨ Jeg arbejder tæt sammen med Mesteren El Morye som har at gøre med Guds viljekraft, kærlighed og visdom i alt det politiske og samfunds orienterende system og har netop at gøre med at få skabt dialog, verdensfred, klima og retfærdighed. Jeg selv arbejder med Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer