Kanalisering af Ærkeengel Gabriel for Marts 2024

ærkeenglen gabriel

Kære Alle sammen! Da jeg står for foråret og hele befrugtningen af naturens kræfter og sammen med Mesteren og ærkeengel Maria og Kuan Yin i samarbejde med hele mineral-, plante- og dyreriget og dermed hele Devaverdenen. Naturens ånds verden som siden 2012 er gået i en forceret sammensmeltning imellem Devariget og menneskeriget for at få balance imellem naturen og den teknologiske verden. Det er således at både Devaverdenen altså alt levende i naturen ligesom mennesket skal klare den nye tid, hvor vi går ind i rumalderen, det der påvirker er især de kraftige sol eksplosioner, atmosfæriske energier, astrologiske konstellationer og energistigninger/portalenergiåbninger. I skal være opmærksomme på at naturens levende væsener ligesom jer, skal vende sig til hele det kraftige mobile og elektriske påvirkninger og de høje frekvenser det medfører. Devaverdenen er mere levende end I er klar over: Når I ser på et træ oplever i det meget fast og stabilt rodfæstet men som andet i naturen er de meget Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer