Kanalisering fra Moder Maria for april 2024

Kære alle sammen! Det er med glæde, at jeg kommer igennem til april kanaliseringen. I denne kanalisering vil jeg gerne fortælle om kærlighed. Vi er på et sted i jordens vigtige og epokegørende udvikling, hvor lyset trænger igennem skyerne, bringer varme og solens helbredende stråler. Kærligheden du indeholder og dit ønske om at give ud lige den passion du gerne vil manifestere, er så vigtig i denne tid. For at kunne give denne kærlighed ud er det vigtig du fylder dig op indefra ved at bede om at blive fyldt op med Guds og Solens livgivende energi. Du er lyset og denne livgivende energi, som du netop skal forene dig med og ikke adskille dig fra. For at du kan tænde det indre lys og livgivende lys og kærlighed til andre er det vigtig du forstår ikke at trække dig ind i nattens mørke med negative selvopfattelser, selvbebrejdelser og følelser af ikke at have gjort det godt nok eller flovhed Tryk her for at læse mere

Log ind for at se resten af kanaliseringen eller Abonnér på Debbies Kanaliseringer

OBS! Har du været tilmeldt Debbies kanaliseringer før 2024, Tryk her for logge ind