Foredrag med den anerkendte canadiske ernæringsekspert Vesanto Melina

Det er mig en glæde, at viderebringe disse to nyheder, som muligvis kunne have jeres interesse, som jeg er medarrangør af:

Foredrag med den anerkendte canadiske ernæringsekspert Vesanto Melina

Den prisvindende diætisk Vesanto Melina,der står bag en række bestseller bøger i Nordamerika, gæster den 28.9.12 kl.19.00 Danmark og holder foredrag i ”Den Gule Villa”Dirch Passers Allé nr.2, 2000 Frederiksberg.

I foredraget Veg. Nutrition for Superb Health fortæller hun om, hvordan man får optimal sundhed med vegetariske eller veganske spisevaner, bl.a stærke sunde knogler uden en dråbe mælk, de rigtige fedtstoffer og næringsstoffer og et højt energiniveau dagen igennem ved fokus på blodsukkeret.

Foredraget er på engelsk.

Kort om Vesanto Melina:

Melina er født i 1942 i Canada, har været vegetar siden 1978, og er medforfatter på ti bøger om vegetarisk og vegansk ernæring. Hun er desuden medforfatter på standpunktsudtalelsen om vegetarisk diæt fra American Dietetic Association og Dietitians of Canada, som ernæringseksperter fra hele verden læner sig op ad, når de skal forholde sig til vegetariske emner. Hun har Mastergrad og har undervist på flere universiteter i Canada og USA siden hun i 1993 blev veganer.

Se mere på nutrispeak.com

 

Mandag den I. oktober.2012 inviterer jeg til International Vegetardag på Højbro Plads fra kl.14 til 17. Vi i Dansk Vegetarforening har arrangeret med Vegetarkontakt, Anima, Dyrenes Alliance, Govegan, Firefly Garden, Ambrosias have, Økologisk Landsforening, Årstiderne, Biosym og mange flere. Vi giver masser af smagsprøver, Pølsemanden ved Rundetårn giver 50% på økologiske pølser. Kom og hyg jer om I har tid og lyst!

Kærligste hilsner

Debbie