Budskaber fra Englen Shekinah – Foredrag d. 6. December 2012

Budskaber fra Shekinah, englen som gav det offer at blive den feminine Guds energi i os alle. Shekinah er i et med Metatron, Sandalfon og Horus fra Livets Træ, Den Universelle Kabbalah. Det siges hendes stråleglans er 65.000 ganger stærkere end Solen. Shekinah repræsentere Moderen, Bruden, Spejlet og Månen. Hun står for tålmodighed, selvbeherskelse og for at få os til at søge indad,  samt få fat i vores hellige gral.
Shekinah vil fortælle om månens arbejde i denne tid og hvordan vi kan hente ind vores feminine energi om vi er kvinde eller mand.  Hvordan vi kan hente næring til vores sjæl og lufte os over følelsernes hav. Shekinah er fartøjet som hjælper os over havets stormvejr.
Hun er også Julens stråleglans, giv af moders skød og lad barnesjælen fyldes af englesang til hyldest for Kærlighedens Nådegave.


Efter foredraget afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

  • OBS! Der er stadig 2 pladser tilbage på Master of Light kurset, der starter op på søndag den 2.12.12 – Læs mere

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms mit nye mobil.nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dkfår du tilbagemelding, taler du ind på min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.
Foredragsfil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk