Budskaber fra Maitreya, Mesteren over Mestrene – Foredrag d. 3. Januar

MaitreyaSted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Maitreya, Mesteren over Mestrene. Maitreya vil inkarnere indenfor 500 år som Maitreya Buddha. Maitreya havde en stor del af hans ånd igennem Horus. Buddhisattva. Den skjulte Imam, Krishna, Jesus og Frans Assisi. Maitreya er forbundet med alle menneskers Sjæle og hjertecentre. Han er verdenslæreren, menneskes og englenes Mester, der stimulerer religioner og filosofier frem mod en forståelse af Gud som kærlighed. Gud er Ånd (Atma). Han har intensivt arbejdet med vores Antahkarana – vores kosmiske bevidsthedstråd herop til denne Jul. Han vil uddybe dette og hans arbejde med at udvide vores hjertecentre, sammenkobling af det tredje øje og kosmiske øje med de jordiske og universelle pyramideenergier og Krystaller, der blev igangsat torsdag morgen, den 20.12.2012. Næste år 2013 er kærlighedens År, Maitreya vil uddybe, hvad dette år vil bringe af indre og ydre arbejde, prøven er at kærligheden skal vinde og tilgivelsen kan manifesteres. Troen på det gode og håbet på at livet vil klargøre for os vores videre værd fremover på alle områder.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Tilmelding skal ske senest Onsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside under foredrag og download foredrag: Læs mere