Budskaber fra Galaksemesteren Sereone – Nyt foredrag d. 1 november 2012

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Galaksemesteren Sereone fra Det Planetariske Råd, som er i tæt samarbejde med Det Hvide Broderskab, Englehierarkiet, Asthorkommandoen, Det karmiske Råd og Devariget.

Sereone vil gerne fortælle om deres arbejde for at forberede Jorden til Den Gyldne Tidsalder, samt hvad vi hver enkelt skal være bevidste om i vores individuelle energiarbejde og samarbejde med dem. Især i forbindelse med de energier der intensiveres op til den 21.december.2012. Sereone vil ligeledes fortælle om hvilke steder på jorden, hvor han selv har manifesteret statuer og monumenter, da han selv har været inkarneret. Disse steder har magnetiske felter som samarbejder med jordens ydre magnetiske felter som han arbejder med og holder styr på. Sereone kommer selv oprindelig fra Plejaderne.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside ca. en uge efter foredraget.