Budskaber fra Den kvindelige Mester Debra

Foredrag den 07.02.2013

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.debra

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Den kvindelige Mester Debra, fra 2.stråle. Kærlighed og Visdom. ”Med mine lysstråler styrker jeg den Guddommelige hjerteflamme.” Debra er den stille moder. Arbejder med en meget smuk, gylden energi, som omfatter alt med kærlighed. Hun virker stærkt på hjertechakraet, opbygger forbindelsen mellem sjælen og personligheden. Formidler kontakt mellem Østen og vesten sammen med Mester Lanto. Debra vil fortælle om tiden lige nu, om det at være over-sensitiv og hvorledes vi skal klare det at være oversensitive – hvordan hjælper vi den nye tids børn. Uddybning af lydens helbredende egenskaber og negative indvirkning. Hvorledes klare vi de hurtiggående energier og hvilke redskaber kan vi anvende.

 

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

 

Foredrag i Den Gule Villa på Dirch Passers Alle nr.2, 2000 Frederiksberg.
Jeg vil også give foredrag d. 22.2 kl.19 til 21 arrangeret i samarbejde med Vegetarbo og Dansk Vegetarforening.Gul villa

“Spirer og Råkost, vitalenergi for helse og Sundhed
Vigtigheden af økologisk frugt, bønner og grønsagers indvirkning på godt helbred.
Efterfølgende vil der være te, kaffe, samt småkager.
Foredraget er gratis: Tilmelding på debbie@vegetarforening.dk