Budskaber fra Den store Kongedeva Bastro

Foredrag den 04.04.2013

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Budskaber fra Den store Kongedeva Bastro, som repræsenterer og hersker over hele Nordens Lys. Bastro har ønsket at komme igen for at uddybe de energier, der bliver udsendt til hele menneskeheden og til alle jordens væsener. Dog er Danmark lige nu udsat for ekstra belastning, da vi inden den 1. Juni 2013 skal nå at have løftet energien indtil 6.dimension. Dette indebære ekstra belastning på vores fysiske krop og hele vores nervesystem, dette kan give ekstra svimmelhed, kvalme og udrensning. Bastro vil ligeledes tale om hans arbejde og Devaernes indsats, samarbejde med englene og derfor er storhealeren ærkeengel Rafael med energimæssigt til denne specifikke aften.

En aften som kan bringe mange oplysninger med sig.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Læs mere her