Budskaber fra Kryon – Foredrag den 02-05-2013

Foredrag den 02.05.2013

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

 

Budskaber fra Kryon, som er i galakse og magnetisk tjeneste. Kryon vil forklare om de påvirkninger der sker lige her og nu. Hvad sker der med vores magnetiske felt og vores aura. Hvilke ændringer sker der i vores aura, når vi går op i dimensionerne og bliver mere gennemsigtige og ikke så stoflige. Om når vores aura udvider sig, gør at vi mærker andre levende væsener meget mere kraftigt, og at vi snart vil opleve og mærke mennesker omkring os er i forskellige niveauer og at det vil kunne virke som om vi er i forskellige verdner samtidig. Hvad vil der ske her efter den 1.6.2013 og videre frem inde i hver enkelt af os og i verdenen omkring os, som vi skal være opmærksomme på.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk