Budskaber fra Metatron, vogter af ”The Trees of Life”

Foredrag den 06.06.2013

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Metatron, bevogter af ”The Trees of Life”, hersker over træet til kundskab om godt og ondt. Metatron kaldes den himmelske skribent, der nedskriver alt der sker på Jorden i de himmelske arkiver ”The Akasha Record”. Metatron vil tale om de stærke solpåvirkninger, måneformørkelser og stærke tilstrømninger af de Guddommelige feminine energier der flyder ind i Jorden og hvad det gør for polforvandlingen i alle levende væsner på Jorden og for Jorden selv i dens proces. Hvilken indflydelse gør det i parforhold og imellem det feminine og maskuline af og i os alle.

Metatron vil oplyse og give gode råd om vores tanker og følelser, om hvorledes vi skal blive føreren af vores tanker i stedet for slave til vores tanker. Metatron vil uddybe om den globale forvandling op til det 13 universet, som også kaldes Den Gyldne Tidsalder.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk
OBS! Der er sommerferie i juli og der kommer først foredrag i august.2013
Dernæst er der et ny kursus: Master of Light på start den 16.juni.2013

 

Metatron, vogter af ”The Trees of Life” – http://eepurl.com/AbLqn