Foredrag den 01.08.2013 – Budskaber fra Ærkeenglen Michael

Foredrag den 01.08.2013

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Ærkeenglen Michael, som er den ærkeengel som står for retfærdighed og til at skære gamle bindinger og begrænsninger over. Michael har budskaber fra Sidhe folket også kaldet elverfolket, som lever en parallelverden til vores verden. Sidhe folket lever i en tredimensionel verden og den 29. 30 og 31.07.13 sammenkædes denne parallelverden med vores. Michael vil fortælle, hvad det indebære, blandt andet at vores energier bliver lettere og de vil hjælpe os videre frem ligesom de gjorde tilbage i tiden, hvor de især var fremherskende ved Irland. Sidhe-folket samarbejde nu med os mennesker og Devariget. Bastro fra Devariget, som har været igennem to gange til mine foredrag og som repræsentere hele Skandinavien er i tæt samarbejde med Sidhe- folket, udover er der mange indenfor devariget over hele jorden, som tæt samarbejder for at hjælpe. Vi som mennesker skal hjælpes ind i den tredimensionelle verden for at vi kan få åbnet for hvor højere bevidsthed. Sidhe-folket har redskaber til at hindre det mørkets indflydelse og hvorledes vi igennem enhedsfølelsen kan beskytte os og dermed beskytte hele jordens samfund og naturrige.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr. : 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.