Budskaber fra Ærkeengel Uriel

Foredrag den 05.09.2013

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Ærkeengel Uriel, som er på 6.stråle, strålen for loyalitet, trofasthed og hengivenhed. 6. stråle er 4 kløver, firarmet ild-kors. Uriels energier er rubinrød og rød/rosa, som skaber en god jordforbindelse og fylder os med ro. Navnet Uriel betyder ”Guds ild”, ”Guds lys”, ”Guds flamme”. Uriel er også kaldt flammernes herre, han  hjælper os til, at bære flammen i hjertet og bringe menneskeheden ind på den spirituelle vej. Uriel vil uddybe om hans arbejde og forklare, hvad energierne gør ved os i øjeblikket og hvad de ændringer skaber af store forandringer. Til tider uoverskuelige situationer, hvor vi er lige på grænsen til hvad vi kan klare og pludselig oplever vi på uforklarlig vis hjælp og støtte. Uriel hjælper med at skabe fred og hjælpe os med at overvinde følelsesmæssigt kaos, egocentrering, konflikter, skadefryd og begær. Uriel hjælper os også igennem naturkatastroferne. Uriel afbrænder selv meget ildflammer igennem ham selv for at hindre for stor lidelse hos menneskeheden.

 

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk