Budskaber fra Ærkeengel Raziel

Foredrag den 03.10.2013

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Ærkeengel Raziel, som udgår fra 7.stråle med speciale i Guddommelig magi, hellig geometri, psykiske evner, alkymi, intuition, indsigt og kvantefysik. Raziels aura indeholder alle regnbuens farver, som en smuk lysprisme. Raziels navn betyder Guds hemmelighed. Han siges at være meget tæt på Gud, så han kan hører de Guddommelige samtaler om universets hemmeligheder og mysterier. Raziel skrev Kabbalah dokumentet. Raziel har en stor esoterisk viden, inklusiv forståelse af drømme og hvad du skal forstå spirituelt for at tingene bliver klart for dig. Raziel vil uddybe om vores etik, da der lige nu er meget kraftige prøvelser i at over holde de etiske regler og I at stå fast på sine etiske principper og turde tage chancer, selvom det kan indebære barske konfrontationer. Det bliver et meget flerspektet foredrag og med mange forståelser og indblik i denne tid og i Raziels arbejde, hvor hans energier bliver mere og mere manifesteret i os og på jorden efterhånden som vi kommer tættere på vores Spirit og enhed med Altet.

 

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk