Budskaber fra Den store Kongedeva Bastro Foredrag den 07.11.2013

Foredrag den 07.11.2013

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Den store Kongedeva Bastro, som står for at manifestere hele Nordens lys i samarbejde med Det hvide Broderskab, Englehierarkiet, Astra-kommandoen og Det Karmiske Råd.

Bastro vil fortælle om hvordan det går med dette arbejde og fortælle om Devaernes virke i dette, blandt andet om planternes og træernes hemmelige liv, dets bevidsthed og hele den vidunderlige naturverden vi har på Jorden. Hvorledes den indre verden af jorden kommer mere og mere ud på det ydre plan og vi I det ydre plan skal mere ind på vores indre planer.

Samtidig hvad vi skal forberede os på her i november på grund af kraftige planetstillinger, som medfører store naturkatastrofer og hvorledes vi kan samarbejde med Naturen, så vi alle kan klare igennem denne tid.  Naturen har meget brug for vores hjælp, ligesom vi har brug for Naturens livgivende kræfter.

 

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk