Budskaber fra Mesteren Jesus, Sananda 05.12.2013

Foredrag den 05.12.2013

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Emnet: Budskaber fra Mesteren Jesus, Sananda. Jesus har sit Center ”Det arabiske Tilflugtssted”, fysisk Center under sandet nord-øst fra Det Røde Hav i den arabiske ørken. Centret indeholder bl.a opfindelser der i denne tid bliver frigivet og der er ligeledes Det Kosmiske Strålerum, hvor der bliver undervist i anvendelse af lysets energikraft. Sammen med Moder Maria har han ligeledes et hellig Tempel der indeholder en hvid og opalfarvet opstandelsesflamme, der giver håb og forlængelse af det fysiske liv til mennesket og liv og vitalitet til naturen, især til foråret.
Jesus vil fortælle om hans personlige oplevelser som Jesus og hele korsfæstelsesvejen, hans frigørelse/opstandelse fra smerten/det jordiske. Hele kærlighedens nådegave, åndens sejre over materien og erkendelse af at I er ren kærlighed, at I er i et med jeres højeste Spirit.
Jesus vil fortælle om hans vandring siden han var Jesus, hvor han har været inkarneret anonymt og nu er ved at forberede den nye tidsalder.
Jesus vil afslutte en hyldest til Julens sande budskab, som er Håbet, uden håb kan vi ikke genfinde kærligheden, tilliden og troen på det gode.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.
Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk