Budskaber fra Jesus, Mesteren Sananda 4. December 2014

012_Christmas_treeForedrag: Torsdag, den 04.12.2014.

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

 

Emnet: Budskaber fra Jesus, Mesteren Sananda. Jesus arbejder nu på 8. stråle, som står for dybdegående rensning, Jesus er karmas Herre på denne stråle. Jesus vi tale om lysets fest Julen og om den oprydning der sker i december og som ender med en lysets og glædens fest.

Læs mere her

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger

igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk