Budskaber fra den store Kongedeva Bastro

EnhjørningForedrag: Torsdag, den 02.10.2014.

 

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the, småkager.

Budskaber fra den store Kongedeva Bastro, som vil uddybe de stærke bevidstheds udvidelser, som foregår lige nu og hvad det medfører. Samtidig vil han fortælle om det store arbejde de gør indenfor devaverdenen og det de planlægger op til jorden skal løftes til 7. dimension her den 21.december 2014, hvad det medfører for os og gode råd.

Samtidig har Bastro inviteret Azariel som er en stor ærkeengel, som arbejder med enhjørningerne om at fremkalde oplysning og opstigning. Hun renser især energierne omkring det tredje øje og kron-chakraet. Hun vil fortælle om det store arbejde enhjørningerne gør lige nu og deres store rensning af os levende væsener og hele jorden.

Til sidst kommer Meketa, som kommer fra Siddhi folket og vil fortælle om Siddhi folkets arbejde lige nu og videre frem. Som blandt andet er at hjælpe os med molekylerne i vores krop og med at forvandle vores krop til lys.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger

igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest tirsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk

 

Information om billedet:

 

I længere tid kom der impulser om at male et billede med en Enhjørning. Det føltes lidt fjernt, så jeg håbede på at der ville komme inspiration og vejledning.

En ven på Facebook gjorde mig opmærksom på, at Debbie Christensen havde lagt sine foredrag ind på hjemmesiden til download. Det var da værd at undersøge lidt nærmere. Og så lysnede det. Et af Debbies foredrag handlede om Enhjørningen og da jeg havde hørt foredraget, strømmede det til med inspiration.

Det viste sig senere at det skulle blive et personligt billede til Debbie.

Undervejs fik jeg kontakt med og navnet på min ledsager Enhjørning. SAHKIRA. Først tænkte jeg det lød som navnet på en popsangerinde. Men tag ikke fejl fik jeg at vide. Skriv navnet ned på 3 måder, og du finder det rigtige. Og så begyndte rejsen.

Først tilbage til Atlantis i Den Gyldne Tid, hvor Enhjørningen var en tro følgesvend. Da mørket trak sammen forlod de Atlantis og tog til Lakuma, en stjerne omkring Siriussystemet. Nu er de ved at nærme sig på ny og lever i elementalverdenen sammen med engle og alfer.

På maleriet er der over Lakuma angivet 9 orbs (lyskugler) som symbol på 9 dimensioner.

Enhjørningen bruger ofte fjer til at vise at de er med os. Det samme gør engle. Så i den følgende tid fik jeg en hel lille samling fjer, som lå på min vej.

Andre symboler er fugle i lyserøde og orange farver, stjerner, liljer, sommerfugle og rosen som er den vigtigste blomst.

Enhjørningens horn er også et studium. De højest udviklede har et horn af guld.

Krystallerne symboliserer at den gamle viden fra Atlantis på ny kommer op for at tjene menneskeheden i den nye tid.

Behøver jeg at sige, at jeg har haft det helt fantastisk med dette maleri og er dybt taknemmelig for den indsigt jeg har fået på ny.

 

Birgitte Fich

Nærum 05-07-2011