Budskaber fra Mesteren Lanto, 9. april 2015

Nyt Foredrag d. 9. April 2015

Budskaber fra Mesteren Lanto, som overtog 2.stråle-embedet i 1958 og arbejder nu tæt sammen med Jesus, Kuthumi og Debra på Herren Maitreyas energistråle. Mesteren Lanto ønsker, at uddybe hvad den stærke hjerteudvidelse, der sker for alle i øjeblikket indebærer og om de intense opstigningsenergier der er lige nu og som sætter mange på ekstra arbejde med at klare de stærke energier og skulle hjælpe deres legemer til at klare det. Mesteren Lanto har meget kraftig hjerteudstråling og vil overføre ekstra energier, så vi bedre kan klare vores opstigning. Lanto vil tale om troen på os selv og vores ånd og hvad vi skal forvente fremover.

Mesteren Lanto har ligeledes inviteret den kvindelige Mester Surya fra 1.stråle, som vil tale om retfærdighed, samarbejde, forståelse af andre, tolerance, ikke-vold og tilgivelse. Surya vil komme ind på vores evne til empati for de fattige, nødstedte og psykisk ramte mennesker, om det er nu er fysisk, psykisk eller i ånd man er fattig.

Efter foredraget afsluttes der med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Praktiske oplysningerSted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 inkl. Kaffe/the og småkager.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.