Nyt foredrag d. 3 december 2015: Budskaber fra Jesus, Sananda

 

Emnet: Budskaber fra Jesus, der ligeledes bliver kaldt Sananda. Jesus vil tale om Julens sande budskab om at ”Elske hverandre”, Julens sande gavekultur – det givende princip. Hvorledes Maria- og Kristusvejen er indprintet i vores krop og er forbundet til jorden og til kosmos. Hvad er forskellen med Maria- og Kristusvejen.

Derefter har Jesus inviteret Den kosmiske Kristus, Herren Maitreya, som vil fortælle om Den Kosmiske Fødsel, Dåben, Forklarelsen og Opstandelsen i relief til det, den jordiske menneskehed går igennem nu og videre frem. Hvorledes opnår vi Opstandelsen – Opstigningen til Den Kosmiske Bevidsthed? Julens Fest er en hyldest til din kosmiske forening med Universet, at vi alle er i Et.

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger

igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

 

Dato: Torsdag, den 03.12.2015.

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

 

Pris: kr. 150,00 for deltagelse af foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the, småkager som er gratis.

Tilmelding skal ske senest onsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.