Budskaber fra Gautama Buddha (foredrag 12-05-2016)

Budskaber fra Gautama Buddha, der holder embedet som Verdens Herre. Det er det højeste embede indenfor jordens spirituelle hierarki. Han fik overdraget denne stilling af Sanat Kumara en gang i 1956. Gautama Buddha var inkarneret som prins Siddharta Gautama på 500 tallet f. Kr. i Indien/Nepal. Han var Hermes, al visdoms fader i det gamle Ægypten, og han var Orpheus i Grækenland. Han ønsker at give os gode råd i denne svære tid, hvor vi er mange som bliver stresset, syge og som går igennem mange lidelser og han vil anskueliggøre vigtigheden af hans visdom og lære. Han arbejder tæt sammen med Lord Maitreya (Kristus).

 

Dernæst har Gautama Buddha inviteret Mesteren Jupiter, han skal hjælpe os ind i rumalderen og forberede menneskeheden til disse store og nye forandringer. Han er Indiens åndelige regent, og alle mestre ser op til ham som den ældste blandt dem. Navnet Jupiter stammer fra sanskritbetegnelsen dyaus pita = himlens fader. Hans hovedopgave er at smede Indiens mange slags folk sammen i helhed og det er med dette, han ønsker at forklare, hvad der sker i øjeblikket på jorden med hensyn til folkevandringerne og hvorfor det sker og hvad vi skal lære med hensyn til angsten for især ekstremisternes indflydelse. Jupiter vil give viden og forklaring på den udvikling der baner vejen for fællesskab imellem hele jorden Gaias befolkning. Jupiter fungerer meget ligesom El Morya på 1. stråle.

 

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger

igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

 

Tilmelding skal ske senest onsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet. Dog sms blot på selve dagen eller kom da vi som regel har plads.

Dato: 12-05-2016

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 for deltagelse af foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the, småkager som er gratis.