Nyt foredrag: Budskaber fra Den kvindelige Mester Lady Nada (02-06-2016)

Emnet: Budskaber fra Den kvindelige Mester Lady Nada, hun overtog 6.stråle-embedet efter Jesus, men var selv på 3.stråle.

Lady Nada blev en Mester for 2700 år siden. Blandt hendes hovedarbejdsområder kan nævnes healing, helbredelse og forebyggelse af fysiske abnormiteter og kroniske sygdomme, psykiske problematikker, såsom neurose, depression, selvmordstruet, ADHD, autisme, OCD, tvangsneurose, Skizofreni, med videre.

Dårlige nedbrydende vaner, manglende selvtillid, angst og frygt. Lady Nada vil komme ind på sine erfaringer om helbredelse og varetagelse af disse psykiske, mentale og fysiske problematikker. Vores måde at behandle dem på og vores manglende indsigt, vigtigheden af at se mennesket i stedet for diagnosen eller patienten. Hun vil også fortælle ud fra egne erfaringer. Lady Nada vil uddybe vigtigheden af den healende kraft igennem samtale, levevis og den kreative force. Vores manglende evne, især inden for sundheds og undervisningssektoren, hvilke blændværk vi lige nu er impliceret i som mennesker og hvordan vi kan komme ud af det.

Dernæst har Lady Nada inviteret ærkeengel Rafael ”Den strålende healer”, der hersker overalt hvad der styre sundheden. Han vil komme ind på hans arbejde lige nu omkring menneskets sundhed psykisk, mentalt og fysisk. Rafael vil fortælle noget om hans hjælpere som Och en engel, der arbejder meget med hjertet, Ariel om almen helbredelse og Sabrael om helbredelse af sygdomme. Zakariel som arbejder meget med hukommelsen. Der er helt bestemte sygdomme som er meget fremme lige nu og som har meget at gøre med vores spirituelle udvikling, så der vil han uddybe årsag og virkning af vores levevis.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

(Nyt) Budskaber fra Den kvindelige Mester Lady Nada (02-06-2016)

Tilmelding skal ske senest onsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet. Dog sms blot på selve dagen eller kom da vi som regel har plads.

 

Foredrag: Torsdag, den 2.6.2016.
Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.
Pris: kr. 150,00 for deltagelse af foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the, småkager som er gratis.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk