Nyt foredrag: Budskaber fra Mesteren El Morya – 4. August 2016

Emnet: Budskaber fra Mesteren El Morya, som har overtaget Manuens embede vil gerne igennem med informationer om denne tid, både hvad i har lige været igennem og hvad der sker videre frem. El Morya vil uddybe de store globale forandringer både politisk, samfunds og sundhedsmæssigt, plus hvad der sker spirituelt og den åndelige plan for os. Hvad skal vi videre frem og hvad skal vi fokusere på, hvilke mål skal vi tage i det kommende år frem, han vil tale om Løve porten vi nu skal igennem og det kommende kosmiske Nytår, hvor vi i samarbejder med Det Hvide Broderskab om hvad vi hver især skal beslutte om vores kommende år frem.

Læs mere her

 

Foredrag: Torsdag, den 4.8.2016.

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 for deltagelse af foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the, småkager som er gratis.