Budskaber fra Kumeka, lysets Herre – 06/10/2016

Foredrag: Torsdag, den 6.10.2016.

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 for deltagelse af foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the, småkager som er gratis.

Emnet: Budskaber fra Kumeka, lysets Herre og som har ansvar for den 8. stråle, som står for dyb forvandling, transformation og transmutation. Han har den blå topas under sin stråle, som står for kommunikation imellem det indre og ydre og forstå sammenhængende mellem disse, står for besindighed, ro og visdom.
Kumeka var en af de tolv der blev sendt til jorden tilbage til Atlantistiden og han arbejdede som rådgiver sammen med det intergalaktiske råd ved skabelsen af Atlantis, hvor han førte tilsyn med den gyldne tidsalder. Kumeka arbejder tæt sammen med Jesus på den 8. stråle og for at indføre den gyldne tidsalder. Kumeka kommer igennem for at tale om hans videre arbejde nu videre frem og vil tale om lysets skabende kraft og den forvandlende lys energi, både i helbredelse og med vores egen transformation og forvandling. Han vil give gode råd om denne tid og hvad vi skal være opmærksomme på, da der bliver meget at se til globalt i dette efterår.

Kumeka har inviteret Azariel som er en stor ærkeengel, som arbejder med enhjørningerne om at fremkalde oplysning og opstigning. Hun renser især energierne omkring det tredje øje og kronchakraet og vil tale om de rensende energier vi skal være opmærksomme på og hvad de indebære for os.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger
igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

Tilmelding skal ske senest onsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet. Dog sms blot på selve dagen eller kom da vi som regel har plads.
Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside. www.debbiechristensen.dk