Nyt foredrag: Budskaber fra Mesteren Hilarion – 5. Januar 2017

Mesteren Hilarion

Mesteren Hilarion repræsenter 5.stråle for den videnskabelige og logiske side af menneskeheden. Hilarion vil fortælle om det kommende år, hvor det er en kamp mellem ateistiske og religiøse grupper og globalt imellem mennesker. Der vil være store forandringer globalt med naturkatastrofer, ændringer af job, boliger og uddannelser.

Vi vil se mange flytninger, bolignød, arbejdsløshed og mere fattigdom. De svage og fattige vil blive mere udsat og de rigere bør blive motiveret for at lære at nedsætte deres forbrug og hjælpe deres søstre og brødre i nød. Det gælder både i Danmark og globalt. Alle må tilsidesætte sig selv for deres ikke kun nærmeste, men også globalt. De rige skal vågne op nu og gøre en forskel for deres eget bedste.

Hilarion har inviteret Devarigets højeste kongedeva over ikke kun Skandinavien men store dele af jorden. Bastro har været igennem før og han varsler at jorden nu reagere med store naturkatastrofer, så han ønsker samarbejde og vil fortælle hvad vi kan gøre for at hjælpe med. Bastro har mange ting at fortælle om naturen og deres væseners udvikling imod at arbejde sig imod dyre og eller menneskeriget.

Efter foredraget afsluttes der med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.