Nyt foredrag: Budskaber fra Mesteren Jesus, 1. December 2016

Jesus also called Sananda

Budskaber fra Mesteren Jesus, kaldet Sananda. Jesus arbejder nu på 8.stråle, som står for dybdegående rensning. Jesus er karmas Herre på denne stråle. Samtidig har Jesus og Kuthumi overtaget Kristus embede og repræsentere Kristus her på Jorden. Jesus vil tale om Julens sande budskab, som er Lysets og glædes fest. Jesus vil tale om kærlighedens power, om bønnens og tilgivelsens healende kræfter, om troen der kan flytte bjerge. Om uden tro kan bønnen og tilgivelsen ikke manifesteres og ved tro kan de healende kærlighedsenergier helbrede os. Tro binder kærlighedsenergierne sammen ligesom mørtel så du kan bygge bro over til den sande gyldne tidsalder. Jesus vil tale om denne tid og hvordan han vandrer sammen med os, han er den der bryder de rammer som hindrer os I at gå hjertevejen i stedet for magt, begær og penge. Jesus vil tale om hvorledes vi skal forstå at kærligheden er den energi der gennemstrømmer alt og hele vores legeme, så om vi ikke åbner os for troen på os selv og troen på det gode, det sande og det smukke vil vi modarbejde vores hjertevej i mod det kosmiske menneske, som vi er i vores inderste kerne.

Jesus har samtidig inviteret ærkeengel Jophiel, om bringer oplysning, erkendelse, klarhed, inspiration og indsigt, hun er god til at rense sindet for ego og forvirring og vil hjælpe os med at tænke smukke tanker, og til at se og værdsætte skønheden og kærligheden omkring os og manifesterer vore kvaliteter, Hun er kærlighedens og kunsternes skytsengel. Hun vil opmuntre os og give glæde til Julens komme år 2016.

Efter foredrag afsluttes med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig, renser alle og hæver vores energier.

Dato: Torsdag, den 1.12.2016.
Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.
Pris: kr. 150,00 for deltagelse af foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the, småkager som er gratis.

Tilmelding skal ske senest onsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet. Dog sms blot på selve dagen eller kom da vi som regel har plads.

Foredrags fil kan downloades ved at Klikke på linket her