Nyt Foredrag Torsdag d. 2. Februar 2017

Mesteren Celeste

Budskaber fra Mesteren Lady Celeste på 4.stråle for harmoni og skønhed. Celeste er budbringer mellem himlen og jorden. Celeste stammer fra Venus, og hun fremmer kontakten mellem Devariget og menneskeriget. Hendes energi er som lyset, der brydes i en mangefacetteret krystal, strålende ud til alle sider.

På planeten Venus er der fyldt med krystaller og healende centre. Celeste forøger skønheden i kunst og musik, styrker og opløfter alle søgende i deres udvikling. Celeste vil tale om dette og hendes arbejde og om det at være Deva-, Engle-, stjerne-, galakse-, rum- og jordmenneske og hvad det især er vigtig lige nu for dem der er inkarneret fra dem for at være med at løfte jorden. Celeste vil fortælle forskellen imellem disse riger og forskellen imellem racer for hver rige.

Sidhe-folkets udsending er fra Eremitageslottet i Dyrehaven. Han hedder Emitagita og har budskaber fra sidhe-folket og hjælp til os med råd og vejledning, da de ved vi har brug for hjælpen nu mere end nogen sinde. Emitagita glæder sig meget til at møde os.

Efter foredraget afsluttes der med sang, hvor Mestrene og englene synger igennem mig og renser alle og hæver vores energier.

OBS! Da vi ved sidste foredrag oplevede forstyrrelser på optagelsen fra gæster der optog foredraget på deres mobiler, bliver vi desværre nødt til at bede dig og andre gæster om at slukke jeres mobiler helt under foredraget.

Tak for din forståelse 🙂

Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.

Læs nyhedsbrevet her