Nyt foredrag Torsdag d. 6. April

Eremitageslottet
Budskaber fra Emitagita fra Eremitageslottet, som gerne vil igennem og fortælle om hans gennemgribende indsats for selve Danmark, som han har hovedansvar for indenfor Sidhefolket. Emitagita er 475 år gammel i menneske år og har derfor fyldt os danskere i tykt og tyndt. Han er æresmedlem i rådet af Devaernes Rige over hele Skandinavien.

Emitagica vil fortælle om hele det energispektra der er sat op under Kongens Nytorv, Eremitageslottet i Dyrehaven, og under skovene i Gudbjerg på Fyn og under skovene i Silkeborg, der udgår en speciel spiral udgående alle disse steder, ligesom der er fra Triumph buen i Paris. Emitagita vil ligeledes tale om træernes fantastiske verden og hvordan træerne kan rede vores verden ved deres styring af hele økokulturen i naturen.

Derefter kommer Kongedevaen Bastro som vil tale om hans videre arbejde indenfor især Permakultur, økologi og udbredelse af den sande måde at dyrke vores jord på og fremme folkesundheden og gå over til mere plantebaseret ernæring. Hvorledes vi kan gå mere og mere over til at dyrke grønsager, frugt og urter i jordbrug, haver, altaner og vindueskarme.

Tryk her for at høre tidligere foredrag på lydfil/mp3

Hør Sample:

Indlæser lydklip…
Praktiske oplysninger

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.
Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00

Bagefter serveres der gratis kaffe, the og småkager til alle deltagere.

Tilmelding skal ske senest Tirsdagen inden foredraget. Hvis du sender en besked til mit mobilnr.: 21 95 48 39, eller E-mail: debbie@debbiechristensen.dk, får du tilbagemelding, lægger du en besked på min telefonsvarer ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet.