Foredrag: Budskaber fra Mesteren Lanto – 4. Januar 2018

Budskaber fra Mesteren Lanto, der vil fortælle om det kommende år. Den 3. juli 1958 efterfulgt af den opstegne Mester Confucius, Lord Lanto som hierark for Royal Teton Retreat. På denne dag accepterede Lord Lanto, at overtage 2. stråle efter Kuthumi. Lanto vil fortælle os om det kommende år og hvad 2018 indebære af store og omfattende transformationer og dette år er lovende med mange nye tiltag og med en blidere energi, da det er et 2.stråle år. Samtidig med at 2018 danner et 11 tal og når det bliver lagt sammen danner det et 2-tal. 11. stråle, danner broen til den nye tid (Kristus bevidstheden).
Lanto vil fortælle om sammenkædningen af 2. og 11. stråle.

Lord Lanto har samtidig inviteret Mesteren Kuthumi sammen med Debra som vil fortælle om de mentale og følelsesmæssige forandringer i 2018 og de datoer, som vil have indflydelse i 2018. De vil ligeledes forklare om de vigtige valg vi skal beslutte og hvilke vej vi vil gå. Krigen synes at nærme sig, men samtidig er dialogen stærkere og menneskes gennemslagskraft skal bevise om menneskeheden er klar til kærlighedens og fællesskabets gennembrud.

Tryk her for at se flere oplysninger