Nyt foredrag: Budskaber fra ærkeengel Gabriel 1. Feb 2018

ærkeenglen gabriel

Foredrag: Torsdag, den 1.2.2018

Sted: ”Det Færøske Hus”, Vesterbrogade 17A, Stuen, København.

Tid: Kl.19.00 til kl.21.30. Dørene til salen bliver først åbnet kl.18.30.

Pris: kr. 150,00 for deltagelse af foredraget, har du lyst til bagefter at få en kop Kaffe/the, småkager som er gratis.

 

Emnet: Budskaber fra ærkeengel Gabriel, som er ærkeengel på 4.stråle, som står skønhed og harmoni igennem konflikt. Gabriel er i grønne og gule farver og elsker harpemusik. Gabriel er kreativitetens, kunstens og musikkens engel og han opmuntre mennesker til at udøve deres kreative force. Han er meget forbundet til naturen og Devariget og god dyrehealer. Gabriel vil fortælle om hans virke i det han repræsentere vinteren, fra juletid til foråret sætter ind, er Gabriel den mest aktive, han bringer næring til menneskene fra universet. Gabriel vil gerne fortælle om den kommende tid da vi den 22.februar til den 25.februar.2018 er der en meget stærk portal åbning, fra Andromeda galaksen, som han gerne vil tale om.

Derefter har han inviteret Rudolf Steiner, som han er ærkeengel og beskytter for. Rudolf Steiner vil tale om sit liv, som Rudolf Steiner og nogle få tidligere liv som har relation til hans Mestergerning. Rudolf Steiner skal inkarnere i 2022 i Østrig og vil fortælle, hvad der da vil være hans stærke målsætning og højnelse af antroposofien i Den nye Tidsaldre. Det bliver et meget flerspektret foredrag, da Rudolf Steiner vil tale ikke bare om antroposofien i sit spirituelle aspekt, men også om pædagogik, biodynamisk landbrug, musik, kunst, antroposofisk medicin og eurytmi.

 

Tilmelding skal ske senest onsdagen inden foredraget, hvis du skriver sms på mobil. nr.: 21954839, eller til min mail debbie@debbiechristensen.dk får du tilbagemelding om du ringer til min telefonsvare ringer jeg kun tilbage, hvis der er overtegnet. Dog sms blot på selve dagen eller kom da vi som regel har plads.

Foredrags fil kan downloades på min hjemmeside under foredrag og downloads.